My Cart:  0 Item(s)

Ryhmät

Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,Mammut nettikauppa,uusia putiikkeja

€104.76  €52.38Säästä: 50%
  • Malli: Mammut 001761
  • 7499 Kpl varastossa
  • Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,Mammut nettikauppa,uusia putiikkeja

Määrä

Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,Mammut nettikauppa,uusia putiikkeja_checkout
mammut aletsch 25 Mammut Makuupussit Bivipussit , Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,Mammut nettikauppa,uusia putiikkeja Mammut kuoritakit,Suomi

Sphere Bivi on tinkimätön ja erittäin kevyt leiriytyä laukku että pitäisi olla olennainen laite tahansa kiertueella. Se on varustettu köysi aukkoja, kiristysnauha ja integroitu kompressiopussia. Ylempi osa koostuu ulos hengittävän kalvon, jossa veden sarakkeen 15.000 mm ja vesihöyryn läpäisevyys M / P 15000 g / m² / 24h. Pohjaosa koostuu ulos vedenpitävä nylon kangas vesipatsaan 5,000 mm.
Ominaisuudet:
Ihanteellinen:
Klassinen Alpinism
Mixed ja jääkiipeily
Sopiva:
Expeditions
Retkeily
Tekniset tiedot:
Paino: 310 g
Tärkeimmät Kangas:
shelterTX ™ 1 (bluesign® hyväksytty)
Harvinaisen vedenpitävä, hengittävä ja vankaksi materiaalia. Laminaatti antaa tiivistyminen hajotin ja tarjoaa erinomaisen suojan kosteissa ulkopuolelta materiaalista.
Sävellys:
Outer Materiaali: Polyamidi 100%
Kalvo: Polyuretaani 100%

Jos etsit Mammut Sphere Bivi:a, tänään on onnenpäiväsi. Mammut erinomainen arvo Helsinki:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Makuupussit tuotteet. Mammut erinomainen arvo Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Bivipussit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Bivipussit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Kuvaus

Ominaisuudet

Väri: Oranssi
Mammut - Makuupussit - Bivipussit,Väri: oranssi

Copyright © 2018 www.romas-online.com. Powered by romas-online.com